***       Водещите вечерни новини       на 10 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 10 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Убийците на българския граничар стреляли, за да го „сплашат“, отишли да крадат пари от бежанци


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 10 ноември   

 

В понеделник вечерта отишли край браздата, с цел да крадат пари и полезности от незаконни имигранти.

Носели ловна пушка, с която да заплашат бежанците. Останали в гората 4 дни, дебнейки в засада против дупка в оградата на границата. В нощта на случая били видяни от българския патрул и предизвестени да изоставен региона.

„ Не съм желал да го убия, а единствено да го сплаша ". Това е споделил турският жител Енгин Ергуван, упрекнат в убийството на граничния служител на реда Петър Бъчваров.

***

Служебното държавно управление би трябвало да внесе бюджет.

Около тази теза се сплотиха представителите на " Продължаваме промяната " (ПП) и " Демократична България " (ДБ), които организираха среща в Народното събрание по тематиката Бюджет 2023. " Както знаете, Политическа партия вършим редица срещи, с цел да представим нуждата от внасянето на бюджет, с цел да има предвидимост за бизнеса и да се заложат всички бюджетни политики ", откри срещата съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.  

***

***

Десислава Иванчева дойде в пандиза в Сливен, съобщи Българска национална телевизия.

Бившата кметица на столичния регион " Младост " е наказана дефинитивно на 6 години затвор за корупция.

Решението на висшите съдии е дефинитивно и не предстои на обжалване.

***

***

Писателят Захари Карабашлиев е подал нощес оставка от поста основен драматург на Народния спектакъл, заяви " Площад Славейков ".

Така Карабашлиев, който е един от учредителите на " Да, България ", изпреварва днешния апел на министъра на културата Велислав Минеков към шефа на Народния спектакъл Васил Василев да уволни всички политически фигури в театъра.

***

Корабът е изтеглен до пристанище. При взривяването на мината са не са породени огромни вреди, плавателният съд остава на вода. Пораженията са под водолинията в носовата част и десния ръб. 

Турските управляващи са почнали следствие.

***

„ Русия не е могла да се разбере с Иран за оръжейни доставки и това е повода Москва разгласи за старт на изтеглянето на своите военни от окупирания при започване на март украински град на брега на Черно море Херсон ", написа киевската медия Главред, цитирайки собствен източник.

„ Вчера съветският президент Владимир Путин получи неприятни вести от Ислямската република. Членът на Съвета за национална сигурност Николай Патрушев при визитата си в Техеран не съумя да контракти нужното на съветските въоръжени сили количество бойни дронове и балистични ракети. Това бе леден душ за Кремъл, тъй като той доста разчита на безпилотните самолети и реактивните снаряди във войната си против Украйна ", сподели източникът.

***

Михайло Подоляк упрекна съветските войски, че минират всичко – от жилища до канализация, и възнамеряват да обстрелват южния украински град от другата страна на река Днепър.

" Така наподобява " съветският свят ": пристигнаха, ограбиха, честваха, убиха " очевидци ", оставиха отломки и си потеглиха ", съобщи той в Туитър.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР